Website Ko Sturkop - NL
Home | Over deze site | Genealogie | Paleontologie | Contact

 

Genealogie Sturkop & Sturhoofd

Dit is de startpagina voor de genealogie Sturkop en Sturhoofd, twee onderling verwante geslachten.

Maak uw keuze in het menu links.

De collectie webpagina's kan direct worden ingezien met een klik op deze link:Genealogie Sturkop & Sturhoofd.

Kijk af en toe eens even op de Nieuwspagina.

Deze publieke gegevens zijn een subset van de complete database. Alleen van overleden personen worden de gegevens getoond. Van deze personen zijn ook alle gegevens weggelaten die voor sommigen onder ons gevoelig kunnen zijn. Alle vermeldingen zijn gebaseerd op bronnen, die getoond worden, echter uitsluitend wanneer ook die bronnen geen gevoelige informatie bevatten. Zo ontbreken overgeleverde verhalen en informatie, politierapporten, familieannonces, commentaren, berichten in kranten en tijdschriften, testamenten, notariƫle en rechtelijke archieven, NIOD en beperkt toegankelijke archiefgevens.

De volledige collectie webpagina's, inclusief de levende personen en uitgebreide informatie kan pas op een nader te bepalen tijdstip worden ingezien, met een klik op deze link: Complete database. Vooralsnog is daarvoor een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Voor nadere informatie over personen: zend een e-mail.

Deze webpagina's zijn gegenereerd met behulp van het genealogieprogramma Haza-21, waarin alle bekende informatie is samengebracht. De software is beschreven en verkrijgbaar bij: http://www.hazadata.com